+32 11 80 75 30

24/7 bereikbaar: +32 11 80 75 30

Euroquip-Gespasa brandstofinstallaties

Pumping2024-06-17T12:20:32+00:00
Voor KMO’s en grote transportbedrijven

Van dieselpompen tot pompen voor benzine, Ad-Blue,olie en volledige installaties van garages. Gegarandeerd een hoge bedrijfszekerheid! Euroquip is exclusief distributeur voor Gespasa binnen de Benelux. Hierdoor kunnen wij u een brede collectie aan pompen en pompinstallaties aanbieden.

De mogelijkheden zijn onbeperkt — gaande van automatische voertuigherkenning tot automatische kilometeroverdracht. Wilt u oude, niet langer ondersteunde, registratiesystemen vervangen? Wij helpen u!

Voertuigherkenning & accijnsrecuperatie
RFID technologie laat het herkennen van voertuigen toe. Dit kan door gebruik te maken van een RFID reader met kabel (via WiFi) of door een reader op het pistool (via Bluetooth). De transponder verfifieert het voertuig en initialiseert vervolgens het tanken. De tankbeurt zal vervolgens geregistreerd worden. Vraag ook zeker naar de accijnsrecuperatie mogelijkheden!

Tankregistratie
Van de eerste tot en met de laatste druppel brandstof keurig registreren, tankbeurt na tankbeurt. Dat kan! Raadpleeg deze informatie online en draai specifieke rapporten uit. Zo behoudt u steeds overzicht over het tankgedrag van u en uw medewerkers. Welke hoeveelheden, tijdstippen en andere relevante data is zodoende steeds raadpleegbaar.

DieselPlus cloud software
Op 2 oktober 2023 werd de nieuwe versie van het diesel managment software systeem gelanceerd.

Een nieuwe gebruikers lay-out toegespitst op een verbeterd gebruikersgemak. Nieuwe hulpfeatures, agenda’s en kaarten zullen het gebruiksgemak verhogen vanaf al je gebruikte toestellen.

Onder de nieuwe functionaliteiten die je mag verwachten zitten rapporten en statistieken die je kan raadplegen op een voor de hand liggende manier. Je kan op een eenvoudige manier opmerkingen en alarmen creëren en de vloot opdelen volgen divisies.

Recente PUMPING realisaties

Veelgestelde vragen

Welke brandstofinstallaties plaatst Euroquip?2023-06-13T09:44:33+00:00

Van dieselpompen tot pompen voor benzine, Ad-Blue,olie en volledige installaties van garages. Euroquip is exclusief distributeur voor Gespasa binnen de Benelux. Hierdoor kunnen wij u een brede collectie aan pompen en pompinstallaties aanbieden.

De mogelijkheden zijn onbeperkt – gaande van automatische voertuigherkenning tot automatische kilometeroverdacht.

Wilt u oude, niet langer ondersteunde, registratiesystemen vervangen? Wij helpen u!

Accijnsrecuperatie, wat en wanneer?2023-06-13T09:43:35+00:00

Wat is accijnsrecuperatie?

Simpel samengevat is dat een deel van de belastingen terugkrijgen via de douane. Momenteel bedraagt de recuperatie € 247,6158 per 1000L.

Heb ik recht op accijnsrecuperatie?

Indien je zelfstandig bent en vrachtwagens van meer dan 7,5 Ton hebt, een taxi bedrijf hebt of een touringcar bedrijf hebt kom je hiervoor in aanmerking.

Waarom neem ik best een onderhoudscontract?2023-06-13T09:41:44+00:00

Door je installatie iedere 6 maanden, ieder jaar, … een onderhoudsbeurt te geven ben je er zeker van dat je voorraden gelijk komen met je tankinhoud. Interne filters worden vervangen zodat je pomp soepeler gaat lopen.

Een tankinstalltie is een open systeem. De brandstof die je uit je tank trekt maakt dat je er lucht intrekt. Deze lucht kan vuil/zand ed bevatten. Dit zakt naar de bodem van je tank en/of wordt terug meegezogen worden met brandstof die je tankt in je voertuig. De interne filter zal het grootste vuil tegen houden.

Andere voorfilters worden ten zeerste aangeraden door BRAFCO

Welke filters moet ik plaatsen voor mijn brandstofinstallatie?2023-06-13T09:40:42+00:00

Stel je hier volgende vragen:

Met welk debiet (l/min) wordt mijn brandstof verpompt?

Afhankelijk van je flow-snelheid wordt de grootte van je filter bepaald. Hoe groter de flow per minuut, des te groter moet het contactoppervlak van je filter zijn, des te groter moet je filter zijn.

Hoeveel liters verbruik je per maand / per jaar?

De totale hoeveelheid brandstof per jaar is ook een bepalende factor van hoe groot je filter moet zijn.

Waarom Gespasa in plaats van Piusi registratie?2023-06-13T09:39:20+00:00

Met een Gespasa registratie heb je

  • een registratie van gebruiker
  • een registratie van voertuig

terwijl je met een Piusi een toegangsbewaking hebt!

Filtration

pumping

lubrication

generators

hand tools

Ga naar de bovenkant