E-Power generatoren

Euroquip is verdeler van Europower generatoren. Deze aggregaten hebben een vermogen gaande van 1 tot 500 kVa. U kan bij ons uw keuze maken uit het standaardaanbod van Europower. Dit standaardaanbod bevat een groot aantal stroomgroepen met diverse motoren en alternatoren in een open of gedempte uitvoering. Of zoekt u maatwerk en heeft u nood aan, bijvoorbeeld, een hyper- modern controlebord? Ook dat kunnen wij leveren. Snel én vakkundig!

Wees flexibel

Overweegt u de aankoop van een stroomaggregaat? Bedenk dan op voorhand welke doeleinden u voor ogen hebt. Dit zal een rechtstreekse invloed hebben op uw uiteindelijke keuze. Wilt u de stroomgroep inbouwen, bijvoorbeeld bij een permanente installatie? Of bent u als grondwerker continue onderweg en verwacht je van je generator hetzelfde?

 

Zal de stroomgroep onder extreme factoren moeten draaien, bv. op grote hoogte of in koude temperaturen? Daarnaast is het belangrijk om in te schatten hoe lang de stroomgroep moet draaien – hoe groot moet de brandstoftank zijn? Heeft u een externe tank nodig? Voor al deze vragen biedt Euroquip Europower een antwoord!

Filtration

pumping

lubrication

generators

hand tools