You are powered by EV-quip

Dat mag u letterlijk nemen, EV-quip – zusteronderneming van Euroquip – heeft zich specifiek toegelegd op de steeds groeiende vraag naar laadoplossingen voor elektrische en hybride voertuigen. Nu de verkoop van elektrische en hybride wagens duidelijk in de lift zit, moet er gezocht worden naar een duurzame, flexibele oplossing voor bezitters van deze wagens.

Waarom een permante oplossing installeren die 1) in verhouding duurder is, 2) uw gevel ontsiert en 3) niet meegenomen kan worden wanneer u onderweg bent? Of wat was u van plan te doen wanneer u gaat verhuizen? Een wallbox of vaste laadoplossing neem je niet zomaar mee! Gelukkig heeft EV-quip voor u de oplossing!

EV Quip biedt de oplossing voor het mobiel elektrisch laden van EV’s en hybride wagens

NRGkick, dat is de oplossing voor al deze problemen. Een extreem veilige (getest en gecertificeerd), duurzame (getest in diverse omstandigheden) en praktische (plug en play – ontkoppelen en wegwezen) oplossing om overal (écht overal) uw voertuig op te laden. De draagbaarheid en kracht van de NRGkick, in combinatie met zijn superieure hardware, laat elke alternatief ver achter zich.

De beschikbaarheid van een breed scala aan adapters (Smart Attachments) maakt dat u de NRGkick overal kan gebruiken – thuis, op het werk, onderweg – kortom overal!