Bekijk de Facebook pagina van Euroquip Bekijk de LinkedIn pagina van Euroquip Bekijk de Instagram pagina van Euroquip
Selecteer uw taal
Nederlands
Het telefoonnummer van Euroquip
Vragen? Contacteer ons: +32 (0) 11 80 75 30
U bent hier:
Het Noorderlicht

You are powered by EV-quip

Dat mag u letterlijk nemen, EV-quip – zusteronderneming van Euroquip – heeft zich specifiek toegelegd op de steeds groeiende vraag naar laadoplossingen voor elektrische en hybride voertuigen. Nu de verkoop van elektrische en hybride wagens duidelijk in de lift zit, moet er gezocht worden naar een duurzame, flexibele oplossing voor bezitters van deze wagens. Waarom een permante oplossing installeren die 1) in verhouding duurder is, 2) uw gevel ontsiert en 3) niet meegenomen kan worden wanneer u onderweg bent? Of wat was u van plan te doen wanneer u gaat verhuizen? Een wallbox of vaste laadoplossing neem je niet zomaar mee! Gelukkig heeft EV-quip voor u de oplossing!

EV Quip biedt de oplossing voor het mobiel elektrisch laden van EV’s en hybride wagens

NRGkick, dat is de oplossing voor al deze problemen. Een extreem veilige (getest en gecertificeerd), duurzame (getest in diverse omstandigheden) en praktische (plug en play – ontkoppelen en wegwezen) oplossing om overal (écht overal) uw voertuig op te laden. De draagbaarheid en kracht van de NRGkick, in combinatie met zijn superieure hardware, laat elke alternatief ver achter zich. De beschikbaarheid van een breed scala aan adapters (Smart Attachments) maakt dat u de NRGkick overal kan gebruiken – thuis, op het werk, onderweg (in 2022 zal er een Type-2 adapter op de markt komen om ook op publieke laadpalen te laden) – kortom overal.

Onze opladers voor elektrische en hybride wagens

De NRGkick komt in twee smaken, de standaard versie met WiFi en Bluetooth en de uitgebreide versie met GPS/SIM. Beiden quasi identiek aangaande hardware, beiden dezelfde kwaliteit met enkel dit verschil: de GPS/SIM versie bevat een simkaart die wereldwijd exact kan registreren waar en hoeveel er geladen is met de NRGkick.
Deze toevoeging is voor de particuliere gebruiker niet meteen nodig, maar een must-have voor fleetmanagers en grote bedrijven die hun vloten administratief nauwkeurig willen opvolgen.
Naast deze twee versies van de NRGkick laadkabel zijn er nog Smart Attachments om deze mobiele laadkabels overal aan te sluiten, namelijk:

32A stekker, 5 polig laadt tot 22 kW*

32A stekker, 3 polig laadt tot 7,4 kW*

16A stekker, 5 polig laadt tot 11 kW*

16A stekker, 3 polig laadt tot 3.7 kW*

Schuko stekker (voor huis- en tuingebruik), laadt tot 3 kW* (230V)

Ongeacht welke situatie, wij hebben voor u een geschikte laadoplossing!