Om gegevens te exporteren zijn er 3 opties:

De Vprint slipprinter

High speed thermische printer – onverwoestbaar vergeleken met een matrix printer.
De volgende informatie wordt afgedrukt: naam van het bedrijf, naam van het product, lading-id, weegbonnummer, datum-tijd, gewicht.

Exporteren van de gegevens naar USB stick

Op VEI-units zit aan de voorkant een USB poort die toelaat de gegevens uit te lezen naar een USB-stick). Op de DLogger geheugenstick kunnen de weeggegevens opgeslagen worden die vervolgens in de ipot Litepc-software kunnen worden geladen. een eenvoudige oplossing die u in uw zak kunt bewaren en waarmee u uw zaken altijd up-to-date houdt.

Synchroniseren naar de cloud via IPOTWEB

Ipot is een cloudservice aangeboden door VEI dat u in staat stelt om gegevens meteen te uploaden en te delen met uw medewerkers op kantoor. De producent omschrijft het systeem als volgt: software voor analyse van ladinggegevens. Of u nu de USB ikey of draadloze communicatie gebruikt, alle gegevens worden opgeslagen in één hoofddatabase. vanuit ipot kunnen gegevens worden geëxporteerd naar de factureringssoftware; er kunnen verschillende rapporten worden gecreëerd. met ipot kan rechtstreeks vanuit uw lader een automatische afdruk worden gemaakt op de laserprinter op kantoor.