Wij bieden steeds (ook bij onze smeersystemen, brandstofinstallaties en weegsystemen) advies, service en ondersteuning van A tot Z.

Filteradvies

Vaak is het de taak van de opdrachtgever en/of veiligheidskundige om te achterhalen welke filters geplaatst moeten worden. Dit zorgt in veel gevallen voor onduidelijkheid. Uiteraard proberen we dit zo transparant mogelijk te houden, bij ons kunt u een gratis filterwijzer aanvragen, met daarop de meest voorkomende stoffen.

Montagehulp

Ook de montage van het filteroverdruksysteem kunnen wij verzorgen, inclusief het afdichten van de cabine. Vaak wordt het belang van een goed afgedichte cabine onderschat; met onze eigen monteurs kunnen wij altijd het complete traject van levering tot opbouw en keuring verzorgen.

Filterplaatsing en afvoer

Door de verschillende soorten verontreinigingen is het zaak dat u weet wat u aan het doen bent bij het vervangen van de filters. Euroquip kan voor u de filtervervanging verzorgen, evenals de afvoer van de gebruikte filters (gevaarlijk afval).

Onderhoud

Naast het plaatsen van vervangende filters heeft Euroquip ook aantrekkelijke tarieven voor het totale onderhoud van uw overdrukfiltersytemen. Hierdoor bent u altijd zeker van een perfect werkend systeem, incl. een geldige keuring, digitaal opvraagbaar logboek, juiste filterafvoer en plaatsingsservice, precies op de momenten dat het nodig is.