Bekijk de Facebook pagina van Euroquip Bekijk de LinkedIn pagina van Euroquip Bekijk de Instagram pagina van Euroquip
Selecteer uw taal
Nederlands
Het telefoonnummer van Euroquip
Vragen? Contacteer ons: +32 (0) 11 80 75 30
U bent hier:
Het Noorderlicht

Euroquip vindt u in Het Noorderlicht

Ja, dat leest u goed. Euroquip heeft in de zomer van 2021 de oversteek van Hamont naar Pelt gemaakt en is nu operationeel vanuit Het Noorderlicht — een dynamische plek die, naast Euroquip, onderdak biedt aan een tiental bedrijven. Naast bedrijfs- en kantoorruimte vindt u hier ook vergaderlokalen, kleinere kantoren voor tijdelijk gebruik en in een latere fase ook een horeca gedeelte.

Kantoorruimte op maat in Het Noorderlicht Pelt

Klein of groot, tijdelijk of permanent – Het Noorderlicht heeft voor elke situatie de geschikte kantoorruimte. De volledig uitgeruste vergaderruimtes, ruime parking en mogelijkheid om over magazijnruimte te beschikken maakt van Het Noorderlicht een gegeerde all-in oplossing voor (kleine) zelfstandigen.
Kantoorruimte te huur in Pelt
Evenementen ruimte te huur in Pelt
Opslagruimte te huur in Pelt

Lokale bedrijven gevestigd op het bedrijvenpark van het Noorderlicht

Euroquip is omringd door bedrijvigheid hier in Het Noorderlicht, enkele van onze buren zijn:

Vertoeven in Het Noorderlicht werkt productief

Door de verscheidenheid aan bedrijven en mensen in Het Noorderlicht hangt er een dynamische sfeer die productiviteit uitstraalt op eenieder die hier binnenkomt. De centrale receptie ontvangt gasten met de glimlach en begeleidt hen verder. Daarnaast mag het aspect “licht” in de bedrijfsnaam extra in de verf gezet worden – het gebouw straalt (letterlijk) door de grote glaspartijen en schitterende lichtinval. Waar wacht u nog op? Euroquip zkt. buren!