Bekijk de Facebook pagina van Euroquip Bekijk de LinkedIn pagina van Euroquip Bekijk de Instagram pagina van Euroquip
Selecteer uw taal
Nederlands
Het telefoonnummer van Euroquip
Vragen? Contacteer ons: +32 (0) 11 80 75 30
U bent hier:
Nieuws
-
Grote kuis voor ons magazijn!

Grote kuis voor ons magazijn!

We hebben de afgelopen kerstperiode niet stilgezeten bij Euroquip! Al onze producten hebben een nieuw plaatsje gekregen in ons magazijn in Het Noorderlicht Pelt. Zo staan de smeerpompen, koppelingen en allerhande toebehoren voor onze automatische smeersystemen mooi gesorteerd in het volautomatische Kardex-systeem en de grote stukken zoals de SKF-Lincoln P203 pomp en zijn grotere en kleinere broertjes staan mooi te blinken in de pas geïnstalleerde rekken.

 

Hetzelfde verhaal geldt natuurlijk voor onze Freshfilter overdruksystemen zoals de F20 (de voormalige Tube) en de F40 (Multibox) die nu mooi langs de ABEK (actief koolfilter) en P1 / P3 stoffilters liggen.

 

Dat het serieus werken was en dat sommige dozen wel heel veel wogen hebben we mogen ondervinden, maar als je precies wilt weten wat je met je graver of kraan aan het laden bent is het aangewezen om beroep te doen op een Helper X, een helper XE of een Millennium weegsysteem van VEI. Snelle vergeter? Combineer met een printer en druk meteen de gegevens af, rechtstreeks in de cabine!  

 

Na een week werken was onze tank leeg, maar we hebben gemerkt dat we nog een groot aantal Gespasa brandstofpompen in stock hebben (en alle onderdelen om deze aan te sluiten) dus als u net als ons geregeld wat moet bijtanken hebben wij goed nieuws voor u.

 

Daarnaast liggen de handtools, waaronder de Powerluber en schaarvetspuiten, mooi bij elkaar. De vaten EP2-vet en oliën hebben we laten staan waar ze stonden, maar we hebben ze geteld en er zijn er genoeg – dus zoek je een van de bovenstaande artikelen? Bel ons en Euroquip komt uw richting uit!

Andere nieuwsartikels

Hand tools

Sneeuw op komst? Ontdek onze RUD Rotogrip automatische smeerkettingen!

Sinds enige tijd is Euroquip de officiële verdeler van de RUD Rotogrip-systemen. Ontdek ze op het Autosalon, stand 9218!
Lees het volledige artikel
Realisatie

Overlijden Danny Daan Soogen

Onze Daan heeft ons op 23 oktober verlaten, we gaan je missen.
Lees het volledige artikel
Realisatie

Wij zoeken monteurs!

Kom je handen uit de mouwen steken bij ons dynamisch bedrijf!
Lees het volledige artikel